Wyłącz, aby zablokować tworzenie NOWYCH pokoi drużynowych (i ukryć przełącznik „Tryb drużynowy" w Pokojach Bitewnych) — trwające już rundy drużynowe nie są tym dotknięte. Egzekwowane też po stronie serwera.